Het verhaal van een foto
in een illustratie

Bezoek de webshop

Over Julia Blauw

Geboren te Utrecht in 1995 was de keuze voor een opleiding in ‘mijn stad’ Utrecht geen lastige. Ook de keuze voor het Grafisch Lyceum was makkelijk gemaakt, daar ik al sinds ik me kan herinneren veel belangstelling heb voor kunst, inrichting en (grafisch) ontwerpen. Tijdens mijn studie ben ik me gaan specialiseren in het maken van digitale illustraties en zo zijn mijn artworks ontstaan.

Ik ontving al snel veel positieve reacties en aanvragen vanuit mijn privékringen. Zó veel zelfs dat ik besloot om tijdens mijn opleiding artworks te gaan maken als bijbaan. Er was dan ook geen twijfel mogelijk dat ik na het afronden van mijn opleiding in 2018 me verder ging focussen op mijn bedrijf en het verder verfijnen van mijn stijl. Inmiddels heb ik meer dan honderd verschillende portretten, huisdieren, huizen en monumenten mogen illustreren.
Het is geweldig dat iedere foto die ik aangeleverd krijg een eigen verhaal heeft. Mijn doel is om dit verhaal zo goed mogelijk te vertellen in mijn illustratie, zodat mijn klant een ‘’sprekend’’ kunstwerk in huis hangt of cadeau geeft.

Mocht je meer willen weten over mijn artworks, interesse hebben in een eigen gepersonaliseerd artwork of andere vragen hebben, vul dan het contactformulier in en ik neem al binnen één werkdag contact met je op.

Artwork aanvragen? Neem contact met mij op
bekijk hier het Illustratie-portfolio

100% tevredenheidsgarantie