FAQ – veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op via het e-mailadres info@juliablauw.com of door het contactformulier in te vullen.

Een illustratie maak ik altijd digitaal, daardoor kun je hem op verschillende materialen afdrukken. In de webshop kun je kiezen voor een afdruk op aluminum, canvas, HD-metal of mat papier.

Een artwork is na ongeveer 2 werkdagen klaar. Bij gepersonaliseerde artworks overleggen we eerst over het resultaat van de illustratie. Is het artwork naar volle tevredenheid, dan gaat hij naar de drukker en wordt hij na ongeveer 2 werkdagen bezorgd.

Onder de webshop vind je de 4 verschillende materiaalsoorten waarop een artwork gedrukt kan worden: mat papier, aluminum, HD Metal of canvas.

  • Kies je voor mat papier, dan wordt je artwork geprint op stevig 300 grams wit papier en zorgvuldig geplaatst in een zwarte lijst.
  • Aluminum geeft je artwork een strakke, moderne uitstraling. Als materiaal gebruiken we Dibond, dat uit twee dunne lagen aluminium bestaat met daartussen een laag kunststof. De afwerking is mat.
  • HD Metal is een prachtig materiaal met hoge kwaliteit, dat veel gebruikt wordt door galeries en topfotografen. De artworks worden haarscherp weergegeven en het metaal is megasterk. HD Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een glanzende coating. Het is watervast en daarom ook geschikt voor buitengebruik.
  • Kies je voor canvas dan krijgt je artwork een warme uitstraling. Canvas is vooral mooi bij gekleurde artworks die je zonder glans wil presenteren. 

Kom je er niet uit welk materiaal je wilt? Neem gerust contact met me op, ik help je graag.

Met een artwork kun je een kamer laten shinen! Mijn tip is om vooral te kijken naar je interieur. Is je interieur vooral strak en hoekig of vind je meer ronde vormen in deze ruimte? Op basis daarvan kun je voor bepaalde lijnen kiezen in je artwork. Ook zijn uiteraard de kleuren in je interieur belangrijk; je artwork wil je laten matchen met de kleuren in de ruimte. Twijfel je? Ik denk graag met je mee, je kunt me bereiken via mijn contactformulier.

Je krijgt per mail een orderbevestiging, hierin staat wat je besteld hebt, de datum van aankoop en de totaalprijs. Je krijgt weer een e-mail als je product is verzonden.

Producten die klaarliggen voor verzending, worden 2-4 werkdagen na je bestelling bezorgd. Dit geldt voor de meeste gedrukte telefoonhoesjes, ansichtkaarten en artworks.

Bij gepersonaliseerde artworks overleggen we eerst over het resultaat van de illustratie. Is het artwork naar volle tevredenheid, dan gaat hij naar de drukker en wordt hij na ongeveer 2 werkdagen bezorgd.

Julia Blauw illustraties geeft 100% tevredenheidsgarantie op gepersonaliseerde artworks: pas als je 100% tevreden bent met de illustratie gaat het naar de drukker. Je kunt het artwork zo vaak laten aanpassen als nodig is.

Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen via het e-mailadres info@juliablauw.com of door het contactformulier in te vullen. Ik hoor graag van je!

Titel

Ga naar de bovenkant